آشپزی با انار / خوراک ها / بادمجان سرخ شده با سس انار (۲۱)

بادمجان سرخ شده با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%AE-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

اول بادمجونها رو پوست بگیرید و وسطشو باز کنید و یکم نمک و فلفل بزنید و بزارید یک ساعت بمونه تا تلخی بادمجون از بین بره.

بادمجونها رو با شعله ملایم سرخ کنید.

تو فریزر هر شمالی یه بسته انار ترش دون شده پیدا میشه. برای این سس نیاز به چنین اناری داریم. اگر شما دسترسی به این انار ندارید یادتون باشه فصل انار که شد انار ترش قرمز رو دون کنید و بشورید بزارید داخل فریز تا همیشه به انار تازه ترش به عنوان چاشنی دسترسی داشته باشید.

انارها رو داخل روغن با شعله ملایم تفت بدید. اولش یکم آب میندازه اما بعد از یک یا دو دقیقه غلیظ میشه و یه لعاب خاصی پیدا میکنه. نمک و فلفل و شکر هم اضافه کنید.

حالا این انار رو روی بادمجون یا مرغ سرخ شده بریزید. طعم ترش و شیرین انار غذاتون رو خوشمزه میکنه.

فقط یادتون باشه درست کردن سس چند دقیقه طول میکشه و باید موقع سرو درستش کنید. ضمنا موقع تفت دادن انار از کنارش دور نشید که خیلی زود میسوزه.

منبع:

http://chefartist.ir/showpages629.html#!prettyPhoto

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *