آشپزی با انار / خوراک ها / جوجه کباب با سس انار (۱۸)

آشپزی با انار / جوجه کباب با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد اولیه :

*جوجه کبابی خرد شده                 یک کیلوگرم
*سس انار                              نصف پیمانه
* پیاز رنده شده                        نصف پیمانه
* گردو آسیاب‌ شده         دو قاشق سوپخوری
* سیر له شده                        چهار حبه
*سبزی معطر ریز خرد شده        دو قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل سیاه                 به میزان لازم
* روغن زیتون                  دو قاشق سوپخوری
* آبلیمو                                            ۱/۳پیمانه

طرز تهیه:

جوجه‌ها را شسته و پس از این که آب آنها گرفته شد، تمام مواد را در کاسه‌ای ریخته و سه الی چهار دقیقه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب مواد به خورد جوجه‌ها برود. بهتر است سبزی را کاملا له کنیم و هر چقدر مواد مرینیت این کباب ریز و له باشد کیفیت کباب بالاتر است. پس از دو ساعت استراحت در یخچال، جوجه‌های سس اناری را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال، بدون باد زدن کباب می‌کنیم، چون باد زدن باعث سوختن این کباب می‌شود.

می‌توانید این کباب را با نان، چلو و سبزی‌پلو سرو کنید.

منبع:

http://www.topnaz.com

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *