آشپزی با انار / آش انار گیلانی

آشپزی با انار / آش انار گیلانی

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%A2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C.jpg

مواد اولیه:

  • برنج ۲۵۰ گرم
  • لپه ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • چغندر نیم كیلو
  • نعنا ۲۵۰ گرم (سبزی خشك نشده)
  • نعنا ۱ قاشق سوپخوری (خشك)
  • رب انار ۱۰۰ گرم
  • روغن ۱۰۰ گرم
  • زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
  • آب ۸ پیمانه
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اكثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه ۸ پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.

۲٫ چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد كنید و داخل ظرفی آبپز كنید.

۳٫ در ظرفی پیازها را كمی درشت تر از حد معمول خرد كنید و با روغن خوب سرخ كنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمك را اضافه كنید و كمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه كرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه كنید.پس از مدتی كه آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبكش رد كنید و آنها را به آش اضافه كنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده كنید.

نكات:

۱) میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

۲) سعی كنید از رب انار خانگی استفاده كنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود ۱ كیلو انار را دان كرده و داخل مخلوط كن بریزید و سپس از صافی رد كنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنكه تقریبا مواد شما یك سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده كنید.

۳) اگر دوست دارید به آش سركه اضافه كنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن كمی شكر بزنید.

منبع:

http://www.bartarinha.ir

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *